PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat in de winterstop opzoek naar een nieuwe linksback’

PSV wil er in de winterstop een nieuwe linksback bijhalen. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De Eindhovenaren haalde in de zomer in Toni Lato en Olivier Boscagli ook al twee linksbacks naar Eindhoven, maar beide aankopen maken tot dusver weinig indruk op Mark van Bommel. De PSV-trainer stelt dan ook steevast Michal Sadilek, die van oorsprong een middenvelder is, op als linkerverdediger.

Over de komst van Toni Lato naar PSV doen overigens ‘tegenstrijdige verhalen’ de rondte. Zo meldt de ene bron binnen PSV aan het Eindhovens Dagblad dat Mark van Bommel tot driemaal toe telefonisch contact heeft gehad met Lato, om hem te overtuigen voor PSV te kiezen. Een andere bron stelt echter dat Van Bommel de komst van de Spaanse linksback nooit heeft zien zitten.

Volgens het Eindhovens Dagblad gaat PSV in de winterstop proberen om een nieuwe linksback toe te voegen aan de selectie. Zo zou er in Eindhoven op dit moment ‘al volop gekeken worden naar een nieuwe linksachter’. Daarnaast bestaat de kans dat Jeroen Zoet in de winterstop vertrek, maar zou dit intern niet als een groot probleem worden gezien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.