PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Donyell Malen krijgt belangrijk nieuws te horen van FC Barcelona’

Donyell Malen wordt al een tijdje gevolgd door FC Barcelona. Ze zijn opzoek naar een vervanger voor de steeds oudere worden Luis Suarez. De spits van PSV heeft nu een belangrijke update te horen gekregen van de Catalaanse grootmacht. Hij zou namelijk niet de eerste in lijn zijn om zijn vervanger te gaan worden.

Het dagblad Sport schrijft vandaag namelijk dat technisch directeur Éric Abidal spijkers met koppen wil slaan wat betreft de komst van Lautaro Martínez van Internazionale. Barcelona zou zich al verschaft hebben van een eerste optie op de Argentijnse spits en weet wat het moet betalen: de goalgetter heeft een transferclausule in zijn contract staan ter waarde van 110 miljoen euro.

Suárez wordt binnenkort 33 jaar oud en het is mogelijk dat hij nog even in het Camp Nou-stadion blijft spelen, maar Barça wil wel een goede stand-in naar Catalonië halen. Martínez is wat dit betreft optie numero één, maar als de landgenoot van Lionel Messi onhaalbaar blijkt komt de bovengenoemde Malen misschien wel in beeld.

PSV betaalde enkele tonnen voor de aanvaller aan Arsenal, maar zou in het hier en nu een vraagprijs van liefst 60 miljoen euro hanteren. Wordt hij daadwerkelijk verkocht voor dit bedrag, dan wordt Malen gelijk de duurste speler van de Eindhovenaren aller tijden. Dat record is op dit moment nog in handen van Hirving Lozano, die voor 36 miljoen euro naar Napoli vertrok in de afgelopen zomer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.