‘PSV gaat in de winter een ervaren speler erbij halen’

PSV wil in de winterstop de transfermarkt opgaan en een speler halen met de nodige ervaring. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Voor technisch manager John de Jong is het de taak om te kijken naar de mogelijke opties. Het ED komt echter met een analyse over de transfers van afgelopen zomer, waarbij alle acht gedane transfers niet volledig uit de verf lijken te komen.

Zo heeft Mark van Bommel geen vertrouwen in linksbacks Toni Lato en Olivier Boscagli, waardoor middenvelder Michal Sadílek inmiddels al meer dan 1800 minuten op die positie stond. De gezien de transfersom topaankopen Bruma, Timo Baumgartl en Ritsu Doan begonnen alle drie goed, maar zijn hun vertrouwen kwijt geraakt na het stuivertje wisselen voor een basisplaats.

Aanvoerder Ibrahim Afellay wacht nog op zijn eerste speelminuten. Volgens Van Bommel is hij niet goed genoeg voor de basis en is er nu ook niet de luxe om hem in te laten vallen. Konstantinos Mitroglou is puur gehaald als stormram als vervanger voor de geblesseerde Sam Lammers. Afgelopen weekend stonden alleen de teruggekeerde Daniel Schwaab en Doan tegen FC Emmen in de basis.

Via Twitter meldt Rik Elfrink dat Marco van Ginkel geen optie is voor PSV de komende minder. De middenvelder is nog altijd niet hersteld van een knieblessure en zal nog meerdere maanden nodig hebben. Hij speelde op 6 mei 2018 voor het laatst een wedstrijd. Wel is hij na dit seizoen transfervrij op te halen.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!