PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dit is waarom Mark van Bommel steeds secondelang naar boven keek’

PSV wist zich afgelopen zaterdag iets te revancheren voor de slechte resultaten van de laatste tijd. Fortuna Sittard werd vakkundig met 5-0 opzij gezet Trainer Mark van Bommel keek na iedere goal secondelang naar de tribune en Pierre van Hooijdonk denkt te weten waarom hij dat deed.

Na afloop zei Van Bommel dat hij naar een scorebord keek, terwijl zijn vader ook op de tribune zou hebben gezeten. Bij Studio Voetbal suggereerde Van Hooijdonk echter dat er meer achter zat. “Ik ken Mark een beetje, daar is een strijdje bezig”, aldus Van Hooijdonk. Hij keek op van de harde woorden van algemeen directeur Toon Gerbrands, die een breuk niet uitsloot. “Daar was ik eigenlijk wel een beetje door verrast.”

Kees Jansma denkt niet dat het lek al boven is bij PSV. “Van Van Bommel kan je zeggen dat hij strijdvaardig is en stronteigenwijs”, zegt hij met een lach. “Hij gaat niet uit zichzelf wijken. Die geruchten raken ook Van Bommel. Nu is de crisis even bezworen, maar het kan zo weer omslaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.