PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Donyell Malen-kamp laat PSV schrikken met transferplan’

Ibrahim Afellay heeft dan eindelijk zijn eerste speelminuten gepakt voor PSV. In de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard kwam hij er in de 81ste minuut in voor Denzel Dumfries.

Na afloop reageerde Afellay ontzettend trots op deze invalbeurt. “Ik ben zo ongelooflijk dankbaar”, oordeelde de routinier voor de camera van FOX Sports. “Natuurlijk zijn de resultaten er misschien niet naar, maar hoe ik vandaag ontvangen ben… Zeker ook door het publiek, laten we dat niet vergeten, ik heb er geen woorden voor.”

Afellay, die in de periode 2004-2011 ook al voor PSV speelde, tekende afgelopen zomer na een goed bevallen hersteltraject een contract in Eindhoven. Die is nu afgerond. “Natuurlijk was het frustrerend. Ik ben een sportman. We hebben daar ook gesprekken over, maar uiteindelijk is hij de trainer en bepaalt hij dat. Maar dat bederft deze vreugde van vanavond niet.”

En de toekomst? “Ik ben nu 33 en ik kom van heel ver”, aldus de aanvoerder. “Dit is een begin. Ik heb hier zo hard voor gewerkt. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar. Ik hoop dat er nog vele gaan volgen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.