PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV strijd met twee Bundesliga-clubs om nieuwe winteraankoop’

PSV is momenteel in gevecht met twee clubs uit de Duitse Bundesliga om een nieuwe middenvelder. Volgens het medium Foot Mercato gaat het om Arnaud Lusamba. Zijn contract bij het Franse Nice loopt aan het eind van het seizoen af.

Hoffenheim en Wolfsburg azen ook op zijn handtekening. Omdat zijn contract in de zomer afloopt hopen ze dat hij in de winter al gehaald kan worden. Het standpunt van de Nice-leiding zorgt intern wel voor ophef. Trainer Patrick Vieira geeft namelijk de voorkeur aan de korte termijn, namelijk de sportieve resultaten. Om die reden zou hij de 22-jarige middenvelder aan boord willen houden, ook al zou dat betekenen dat hij in de zomer transfervrij kan vertrekken.

Lusamba heeft een geschatte marktwaarde van twee miljoen euro. Het is niet duidelijk hoe concreet PSV op dit moment is. Een talentvolle middenvelder zal op dit moment niet de hoogste prioriteit bezitten, maar mogelijk spelen de Eindhovenaren in op uitgaande transfers.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.