PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en PSV verliezen strijd om transfertarget van AS Monaco’

Zowel Ajax als PSV zaten achter dezelfde speler aan. Het gaat om de torenhoge speler Strahinja Pavlovic van Partizan Belgrado. De Nederlandse clubs lijken achter het net te gaan vissen want volgens het medium Mozzart Sport is hij hard opweg naar AS Monaco.

Voetbal International schrijft: “Met de transfer is een bedrag van 10 miljoen euro gemoeid, maar dat bedrag kan nog met 2 miljoen euro oplopen als Pavlovic in 2020 minimaal 25 officiële wedstrijden speelt.”

“Als Monaco zich plaatst voor de Champions League, loopt het bedrag ook met een miljoen euro op. In Servië wordt gemeld dat naast Ajax in het verleden ook Celtic, Lazio, Olympique Marseille en PSV interesse hadden.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.