PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil in de winterstop maar één nieuwe speler gaan halen’

PSV wil in de winter de transfermarkt opgaan voor één nieuwe speler. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. De krant weet te melden dat TD John de Jong hard opzoek is naar versterking.

Een half jaartje geleden haalde hij Ibrahim Afellay en Kostas Mitroglou (respectievelijk 33 en 31 jaar oud) al naar het Philips Stadion, maar de middenvelder en de spits blijken de kar niet te kunnen trekken.

Namen worden er overigens niet genoemd. PSV is al een paar keer in verband gebracht met Kevin Strootman van Olympique Marseille, maar hij lijkt niet haalbaar te zijn voor de Eindhovenaren. Het is niet ondenkbaar dat de Fransen de controleur laten gaan, maar zijn transferwaarde wordt nog altijd geschat op 12 miljoen euro en hij verdient liefst 500.000 euro per maand in het Stade Vélodrome…

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.