PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil 14 miljoen betalen voor spitsmaatje Donyell Malen’

PSV wil uitpakken met de komst van een nieuwe spits. De Eindhovenaren willen namelijk vele miljoenen gaat neertellen voor de 20-jarige Mexicaan José Juan Macias. Hij staat onder contract in eigen land bij de club Guadalajara.

Hij zou maar liefst 14 miljoen euro moeten kosten. Toch is PSV zeer serieus voor de international, zo schrijven de Mexicaanse media. Ook Borussia Dortmund en Manchester United volgen Macias, die in eigen land zeer hoog aangeschreven staat, op de voet.

In mei 2019 werd PSV-scout Jan Vennegoor of Hesselink al eens bij een wedstrijd van Mexico Onder 20 gespot, vermoedelijk voor Macias. Namens León, dat hem tot 31 december aanstaande huurt, was Macias al goed voor 8 goals en 2 assists in 18 wedstrijden op het hoogste niveau van Mexico.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.