PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Sterspelers PSV storen zich mateloos aan teamgenoten’

Er is een cirsis gaande bij PSV. De sportieve resultaten zijn schrikbarend en clubwatcher Maarten Wijffels trekt de conclusie dat de sterspelers zich steeds meer ergeren aan hun ploeggenoten.

In de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad vertelt Wijffels: “Gister viel het me op dat de beste spelers, zoals Malen en Bergwijn, zich ook beginnen te ergeren aan hun teamgenoten. In de zin van dat ze vooruit willen en nog met enige bravoure de wedstrijd nog proberen te winnen, maar de rest is inmiddels zo bang ze allemaal achteruit lopen.”

Het gevolg is een enorme speelruimte voor tegenstanders. “Hoe ga je dat als team nog omdraaien? Dat is volgens mij bijna niet te doen.” Sjoerd Mossou: “Er is volgens mij maar één optie: het hard kunnen spelen, strenger zijn naar buiten toe. Hij blijft maar relativeren. (…) Het is een noodmiddel hoor. Op een gegeven moment ben je door je opties heen, maar onderhand is dat moment wel een keer daar.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.