PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV deed in de zomer een poging van Andres Guardado’

PSV heeft in de zomer een poging gewaagd om oude bekende Andres Guardado terug te halen. Dit weet het medium Deportes ABC de Sevilla te melden. De clubleiding van zijn club Real Beteis had echter totaal geen zin om zaken te doen en gaf PSV dus nul op het rekest.

Inmiddels heeft Guardado bijgetekend bij Betis tot medio 2022 en is een mogelijke transfer naar het Philips Stadion dus niet meer im frage. De tweede club uit Sevilla kende een bijzonder slechte seizoensstart, maar in het hier en nu gaat het al wat beter en is de club opgeklommen naar de twaalfde stek in de Primera División.

Tussen 2014 en 2017 speelde Guardado tachtig competitiewedstrijden voor PSV waarin hij vier keer trefzeker was. In de zomer van 2017 gaf hij echter aan nog één keer zijn geluk te willen beproeven in een topcompetitie en Betis bleek bereid om aan de vraagprijs van 2,5 miljoen euro te voldoen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.