PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Enorm probleem in selectie van PSV’

PSV begon goed aan het seizoen maar op het moment is het dramatisch. Het AD duidt vandaag één van de problemen aan waar oefenmeester Mark van Bommel mee te dealen heeft.

Hij heeft geen enkele speler tot zijn beschikking die zegt waar het op staat… “Toen PSV Phillip Cocu nog had als trainer, nam Stijn Schaars ooit op een cruciaal moment in het seizoen prachtig die rol op. Dat was tussen een ondermaatse competitieduel met Willem II (2-2) en een Champions Leaguewedstrijd uit tegen Manchester United. Toevallig of niet, PSV verliet Old Trafford daarna met een gouden punt (0-0). Die remise hielp de ploeg om de tweede ronde van de CL te halen. En dan was Schaars nota bene slechts wisselspeler in die tijd. Ook iemand als Andrés Guardado bracht venijn mee onder Cocu.”

De krant gaat verder: “Nu is er alleen Denzel Dumfries, die laatst na Sparta – PSV alles uitkraamde dat spontaan in hem opkwam. Beste zinnetje: laten we stoppen met die onzinteksten die we elke week verkondigen. Dat we dicht bij elkaar moeten blijven en zo. Want in het veld laten we dat niet zien. Maar inmiddels is Dumfries aanvoerder geworden en kiest hij zijn woorden zorgvuldiger. Logisch, want voor hem is het de eerste keer dat hij die verantwoordelijkheid draagt.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.