PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-spits staat voor een bliksemtransfer’

Volgens diverse Italiaanse media staat Kostas Mitroglou op het punt om een bliksemtransfer te maken. Sampdoria is namelijk opzoek naar een nieuwe spits en zou in haar zoektocht zijn uitgekomen bij de ervaren Griek.

De international van Griekenland (65 interlands en 17 doelpunten) is nog altijd eigendom van het Franse Olympique Marseille, maar omdat het over een tussentijds vertrek gaat zal ook technisch manager John de Jong van PSV groen licht moeten geven.

Overigens worden er wel meer namen genoemd in het Stadio Luigi Ferraris. Moise Kean van Everton zou namelijk een half jaartje gehuurd kunnen worden, aangezien de jonge spits geen knikker raakt op Goodison Park. Ook Facundo Ferreyra van het Spaanse Espanyol en Musa Barrow, ploeggenoot van Marten de Roon en Hans Hateboer bij Atalanta Bergamo, zijn echter opties.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.