PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-spelers ergeren zich aan keuzes van Mark van Bommel’

Er hang een spanning binnen de selectie van PSV. Diverse spelers irriteren zich namelijk aan de keuzes die Mark van Bommel maakt. Een aantal reserves ­begrijpt niet waarom zij geen kansen krijgen of steeds geslachtofferd worden, terwijl andere spelers soms oneindig veel krediet lijken te hebben”, schrijft het Eindhovens Dagblad.

“Tegelijkertijd ontwikkelen veel spelers van PSV zich niet en zit er ook weinig voetballende ontwikkeling in het elftal, hoewel jonge spelers als Mohamed Ihattaren en Donyell Malen wel zijn doorgebroken en lichtpuntjes zijn in donkere tijden.”

Pablo Rosario is één van de zwakste broeders. “Het spel van de vorig jaar door hem gelanceerde Pablo Rosario (22) tegen Sporting had bijvoorbeeld niets met topvoetbal te maken. Zijn vormcurve vertoont een opvallende parallel met de situatie van PSV. Een goed en hoopvol begin, daarna een stevig verval, een korte opleving in de nazomer en nu weer een topclub onwaardig. Het zou overigens onzin zijn om de problemen alleen aan de jonge middenvelder op te hangen, want veel meer spelers zijn uit vorm en zien hun plek in de hiërarchie soms snel veranderen.”

En het ED besluit: “De twijfel lijkt te regeren in een ploeg die zich in Eindhoven meestal nog optrekt aan het morrende, maar wel hondstrouwe publiek. Buiten de stadsgrenzen levert PSV de punten in alsof het een lieve lust is en ook in Emmen zal een goed resultaat niet vanzelf tot stand komen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.