PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Het aankoopbeleid van PSV is echt een lacherterje’

PSV draait dit seizoen dramatisch en analist Aad de Mos kijkt daardoor naar de technisch directeur John de Jong. Er werd van de zomer een flink bedrag uitgegeven aan nieuwe spelers maar het betaalt zich totaal niet uit. Dit zegt hij in gesprek met de Telegraaf.

De voormalige trainer komt aan het woord: “Van de acht aankopen die er gedaan zijn, kan ik er niet eentje noemen die een versterking is. Als je dat vergelijkt met Ajax, dan pakken Promes en Martinez vol de schijnwerpers. Schuurs dient zich nu aan. Hoe de linksbackpositie bij PSV bijvoorbeeld is ingevuld (twee aankopen voldoen niet, red.), is natuurlijk een lachertje.”

De Mos stelt dat PSV voor een enorme klus staat: “Er zal veel geïnvesteerd moeten worden, in de winterstop moet er zeker al iets gedaan worden. De trainer moet daar een sterke hand in hebben. Alleen hij kan aangeven bij de technisch manager (John de Jong, red.)wat er moet gebeuren. Ik denk dat dit afgelopen zomer een beetje andersom heeft plaatsgevonden. Er moet heel goed materiaal gehaald worden om weer dichter bij AZ en Ajax te komen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.