PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Bert Maalderink botst met perschef van PSV Thijs Slegers

Na afloop van de dramatische nederlaag tegen Sporting Portugal had Bert Maalderink een pittige discussie met de perschef van PSV Thijs Slegers. Trainer Mark van Bommel kreeg kritische vragen van Maalderink, maar werd ‘gered’ door Slegers, die de NOS-verslaggever probeerde te onderbreken. Maalderink was daar echter niet van gediend en wilde meer vragen stellen.

Het leverde een zeer opmerkelijke situatie op. Maalderink trok zich weinig aan van Slegers en ging gewoon door. “Kom op, we beginnen net. Nu wil ik even doorgaan.” Slegers wees Maalderink erop dat ook andere journalisten vragen mochten stellen en het anders veel weg zou hebben van een één-op-één-gesprek, die alleen de rechtenhouders mogen voeren. “Ja, dat zal best”, reageerde Maalderink weer. Uiteindelijk gaf hij zich gewonnen. Klik hier om de opmerkelijke persconferentie te bekijken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.