PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Steven Bergwijn hekelt ‘klotevragen’ interviewer: “Sorry, hoor”

PSV verloor gisteren kansloos met 4-0 van Sporting Portugal. Na de wedstrijd werd Steven Bergwijn geinterviewd. Hij kon de vragen van de interviewer niet erg op prijs stellen.

“Als we gewoon scherp waren, hadden we er nog een wedstrijd van kunnen maken. We krijgen al snel twee ‘kutgoals’ tegen, uit een ingooi en een corner. Als je hier na een kwartier met 2-0 achter staat, wordt het heel moeilijk. Bijna elke tweede bal was voor hen. We kwamen niet aan voetballen toe en hadden het allemaal lastig, we hebben nog een lange weg te gaan”, reageert Bergwijn bij VTBL.

“Het heeft ook te maken met vertrouwen, de fase waarin wij zitten”, vervolgt Bergwijn, die samen met Donyell Malen terugkwam van lang blessureleed. “Donyell en ik kunnen het ook niet alleen, we zijn geen robots. We moeten het als team doen, dat hebben we nagelaten.”

De interviewer vraagt daarna ‘hoe hard de uitschakeling aankomt, en of de emmer overgelopen is’: “Dat zijn gewoon klotevragen die je nu stelt, sorry hoor.. Wat moet ik zeggen? Ik ben niet blij dat we eruit zijn. Het is voor iedere voetballer kut. Ik vind het onnodige vragen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.