PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Dit is waarom Ibrahim Afellay achter is gebleven in Eindhoven

PSV speelt vanavond in de Europa League een wedstrijd tegen Sporting Lissabon. Trainer Mark van Bommel heeft aanvoerder Ibrahim Afellay niet meegenomen voor deze wedstrijd. Mark van Bommel legt uit waarom.

“Het klopt dat Ibi de groep hier zou kunnen ondersteunen, maar we hebben er samen voor gekozen dat hij nu beter drie dagen goed kan trainen in Eindhoven”, vertelde Van Bommel aan het Algemeen Dagblad.

Afellay kwam in de zomer naar Eindhoven toe, maar kon zichzelf nog niet bewijzen in officiële wedstrijden van het team. Volgens Van Bommel is Afellay nog niet goed genoeg om mee te doen. “Ik bedoelde daarmee: niet goed genoeg om te starten. Hij zou eventueel wel een rol kunnen spelen als invaller. Maar Europees mag je maar achttien spelers op het wedstrijdformulier hebben.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.