PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Heerenveen heeft flink doorverkooppercentage in handen van Sam Lammers’

Sam Lammers is al het hele seizoen geblesseerd en dit is een strop voor PSV maar ook voor zijn noude werkgever Heerenveen. Volgens het medium FeanOnline kan sc Heerenveen immers flink verdienen aan een toekomstige transfer van de spits.

Het medium heeft ‘van meerdere kanten bevestigd gekregen’ dat sc Heerenveen bij een toekomstige transfer van Lammers liefst 20 procent van het totale transferbedrag ontvangt. Dat percentage was vooralsnog niet bekend.

Lammers werd afgelopen zomer nog in verband gebracht met een transfer naar de Serie A. Er werden bedragen van meer dan 10 miljoen euro genoemd, maar zover kwam het dus niet. Inmiddels is hij bij PSV weer op het trainingsveld verschenen en lijkt hij na de winterstop weer in actie te kunnen komen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.