PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik denk dat Denzel Dumfries het goed gaat doen als aanvoerder’

Gisteren in het met 2-1 gewonnen duel tegen Heerenveen stond Denzel Dumfries als aanvoerder in het veld. Steven Bergwijn was de grote man bij de Eindhovenaren. Hij was verantwoordelijk voor de twee gescoorde goals.

“We hebben het besproken binnen de groep en iedereen was het ermee eens. Het lag gewoon bij de trainer en iedereen was er redelijk rustig onder”, aldus Bergwijn in gesprek met FOX Sports. “Ik zeg het je eerlijk: mij maakt het niet uit wie de captain is. Het zijn beiden goede captains, ieder met hun eigen kwaliteiten. Dumfries is meer een prater. Ik denk dat hij het goed gaat doen.”

Bergwijn is terug van een blessure en was belangrijk met twee goals tegen sc Heerenveen (2-1). Gekscherend wordt hij samen met Donyell Malen al de ‘Neymar en Mbappé van PSV’ genoemd. “Toen we de training hervatten waren dat ook de eerste geluiden van die jongens. Zo heb ik het totaal niet gezien. We hebben gewoon kwaliteit en zijn belangrijk, maar als wij er niet zijn moeten anderen het doen.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.