PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Bommel nog voorzichtig met PSV-routinier: ‘Het is nog niet goed genoeg’

Afgelopen zomer keerde Ibrahim Afellay terug bij PSV. Opmerkelijk is dat hij nog geen één keer in actie kwam in een officiele wedstrijd. Trainer Mark van Bommel laat zich nu hierover uit.

Afellay komt van ver en wordt vooralsnog uit de wind gehouden door Van Bommel. “Ibi is een persoonlijkheid, die verbindt in de kleedkamer en op de club”, vertelt de PSV-trainer in De Telegraaf. De roep om Afellay klinkt echter steeds nadrukkelijker. “Hij heeft twee jaar niet gespeeld, grote stappen gezet, maar op dit moment is het nog niet goed genoeg.”

In de tussentijd is Afellay nog steeds de eerste aanvoerder van PSV. Denzel Dumfries werd afgelopen weekend aangewezen als vice-captain en droeg de band tegen sc Heerenveen. Van Bommel: “De structuur binnen ons team is duidelijk, maar daarbinnen hebben de jongens wel een hoop vrijheid. Dat bespreek ik met ze. Ik ben niet stronteigenwijs, hoor.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.