PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Tom Egbers maakt gehakt van Marco van Basten’

Marco van Basten maakte bij Fox Sports nogal een ongelukkige opmerking over het Duits van Hans Kraay en bood daar zijn excuses voor aan. Toch wil NOS-presentator Tom Egbers nog even zijn ei kwijt.

“Bespottelijk, dom, héél onverstandig, aan alle kanten fout”, zegt Egbers bij De Perstribune op NPO Radio 1 over de uitspraak van Van Basten. Wat hij zou vragen als hij Van Basten mocht interviewen? “Ja, Marco. Hoe kom je erbij om zoiets te zeggen?”

“We maken allemaal fouten, maar dit was iets raars. Ik ken Marco niet zo heel goed, dus ik zou wel willen weten wat hem heeft bezield om zoiets te zeggen. Het is Duitse ‘humor’ die we volgens mij inmiddels wel achter ons hebben gelaten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.