PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel verrast vanmiddag met middenveld tegen Heerenveen’

PSV neemt het vandaag op tegen SC Heerenveen. De verwachting is dat Mark van Bommel wat aanpassingen gaat doorvoeren in zijn basiself. Mogelijk krijgt Ryan Thomas een plekje in bij de eerste elf.

Het Eindhovens Dagblad schrijft namelijk: ‘Een van de mogelijkheden is dat Thomas weer een rol krijgt in het elftal, om op het middenveld vanuit zijn positie te zorgen voor meer voetballend vermogen en dynamiek in het elftal. Zijn eerste optreden in het Philips Stadion – als nummer tien – liep in de soep omdat hij na een wat onbesuisde actie rood kreeg. Daarna was Thomas geschorst. Op een van de defensieve plekken op het middenveld heeft Thomas het spel uiteraard wat meer voor zich en zou hij in balbezit voor een kentering kunnen zorgen.’

‘Een rentree van Thomas zou ten koste kunnen gaan van Érick Gutiérrez, die ondanks zijn goede referenties en uitstekende start bij PSV onder Van Bommel het verschil maar moeilijk kan maken’, constateert het ED verder. ‘Hoe dat nu precies kan, is een vraagteken. Guti begon uitstekend bij PSV, maar wist daarna een tijdje het vertrouwen van Van Bommel niet te winnen. Daarna kwamen er toch kansen en liet hij wel flitsen van klasse zien, maar kon hij de zaak niet bij de hand nemen.’

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.