PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mark van Bommel eindelijk eerlijk over reden van ontbreken Afellay

Afgelopen zomer keerde Ibrahim Afellay terug op het oude nest bij PSV. Opmerkelijk is dat de middenvelder nog geen één officiele minuut speelde bij de club waar alles voor hem begon.

Dit terwijl hij in oefenwedstrijden telkens wel al 90 minuten meedeed. Nu onthult trainer Mark van Bommel dan ook dat het niet langer aan de fitheid van de teruggekeerde verloren zoon ligt, maar simpelweg aan zijn kwaliteiten op dit moment.

“In juni had hij veel progressie gemaakt en hij oogde heel volwassen. John en ik hebben hem toen een contract aangeboden”, blikt Van Bommel terug, geciteerd door PSV Inside. “Toen hij binnenkwam, was hij nog niet top. Dat wisten we. Hij maakt grote stappen, maar ik vind hem nu niet goed genoeg. En de stappen die hij nu maakt, had ik sneller verwacht.”

“Het is een fase waar hij doorheen moet. Hij is twee jaar eruit geweest en de vriendschappelijke wedstrijden die hij speelt, zijn belangrijk voor hem”, aldus Van Bommel tot slot over zijn ervaren captain.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.