PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV heeft Donyell Malen en Steven Bergwijn weer terug tegen Heerenveen

Goed nieuws voor PSV. De Eindhovenaren hebben namelijk Donyell Malen en Steven Bergwijn weer terug. Beide spelers kampte met blessures en ze zullen weer inzetbaar zijn in de wedstrijd tegen SC Heerenveen.

Clubwatcher Reon Boeringa zegt er het volgende over: Bergwijn en Malen hebben zo ontzettend veel wedstrijden beslist. Ook in wedstrijden dat PSV minder goed voetbalde, namen zij de boel op sleeptouw. Als je die dan mist, kan een off-day altijd punten kosten. Hun gemis heeft wel een hele belangrijke factor gespeeld, denk ik”, aldus Boeringa tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.