PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en PSV hoeven niet te rekenen op Teun Koopmeiners’

Deze week verlengde Teun Koopmeiners zijn contract bij AZ. Volgens het Noord-Hollands Dagblad hoopt de aanvoerder van AZ deze zomer een mooie stap te gaan maken.

Ajax en PSV hoeven echter niet te hopen op zijn komst, want volgens het regionale dagblad wil Koopmeiners naar het buitenland. “Maar het heeft geen zin het daar nu over te hebben”, reageert de 21-jarige middenvelder. “Je kunt wel van alles willen, maar je moet maar afwachten wat er gebeurt en of er clubs komen.” De contractverlenging kan AZ in ieder geval helpen om ‘een hoog transferbedrag te bedingen’, meldt de regionale krant.

Koopmeiners excelleert dit seizoen weer op zijn vertrouwde positie. “Voorafgaand aan het seizoen had ik bij de trainer aangegeven dat ik graag weer op het middenveld wilde spelen. Gelukkig is dat ook zo uitgepakt.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.