PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en PSV strijden om dezelfde Argentijnse speler’

Ajax en PSV zitten achter dezelfde speler aan. Het gaat om de pas 18-jarige aanvaller Santiago Giménez die onder contract staat bij het Mexicaanse Cruz Azul. Dit weet het medium TUDN te melden.Hij verruilde onlangs zijn Mexicaanse nationaliteit voor de Argentijnse. Ook Real betis is voor hem in de markt. De kans is daarom groot dat hij in 2020 voor een avontuur in Europa kiest.

Ajax en PSV houden de talentvolle aanvaller allebei in de gaten. Op dit moment ligt er nog geen aanbieding op tafel bij het kamp Giménez hetzij Cruz Azul, maar volgens buitenlandse media kan dat op korte termijn zomaar eens veranderen.

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.