PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet in de winter de transfermarkt op na forse tegenvaller’

Clubwatcher Reon Boeringa voorspelt dat PSV deze winter de transfermarkt op moet. Hij denkt namelijk dat Gaston Pereiro de club gaat verlaten.

“Verkopen doet PSV in de winter liever niet, maar in het geval van Pereiro zal dat anders liggen. De Uruguayaan heeft een contract dat in de zomer verstrijkt en dus kan PSV alleen komende winter nog iets aan hem verdienen. Pereiro heeft al laten weten dat hij zijn aflopende contract niet wil verlengen”, aldus Boeringa.

Onlangs verschenen er al de geruchten dat de zaakwaarnemer van Pereiro zijn cliënt al aan heeft geboden bij AC Milan. Ook Bologna wordt genoemd. PSV betaalde ooit zo’n 7 miljoen euro voor de linkspoot, die ook wel bij vlagen liet zien wat hij in huis heeft, maar vooral door een gebrek aan stabiliteit in zijn spel werd het nooit een gelukkig huwelijk in Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.