PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet vrezen voor boete bij vertrek van deze speler’

Aan het begin van het seizoen huurde PSV de verdediger Toni Lato van Valencia. De vleugelback heeft niet het niveau om mee te kunnen met het eerste elftal en daarom zijn de Eindhovenaren hem liever kwijt dan rijk.

Volgens Deportes COPE maakt Valencia zich grote zorgen over dit feit. De werkgever van Jasper Cillessen zou zelfs al hebben besloten om tijdens de winterse transferperiode een oplossing te vinden, waarbij een terugkeer naar Spanje of een andere uitleenperiode voor de hand ligt.

PSV moet ondertussen vrezen voor een boete. Volgens het Spaanse medium is er sprake van een financiële sanctie indien Lato niet een minimaal aantal wedstrijden speelt. Des te pijnlijker is het feit dat Michal Sadílek, middenvelder van origine, momenteel op zijn positie loopt te worstelen met zijn vorm.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.