‘PSV geeft duidelijk signaal af aan geblesseerde Sam Lammers’

PSV-spits Sam Lammers is al het hele seizoen geblesseerd maar toch hebben de Eindhovenaren veel vertrouwen in hem voor de toekomst. Ze willen dan ook zijn contract gaan openbreken en verlengen. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Het dagblad bericht op dinsdagochtend: “Over de afwezigheid van Donyell Malen en Steven Bergwijn bij PSV is de afgelopen weken veel gezegd en geschreven. Tegelijkertijd mist de Eindhovense club ook een spits die de laatste wedstrijden een prima alternatief had kunnen zijn: Sam Lammers. De 22-jarige Goirlenaar herstelt van een knieblessure en sluit naar verwachting in de winterstop weer aan bij PSV, dat op trainingskamp gaat naar Qatar. PSV heeft Lammers tegelijkertijd een signaal afgegeven dat de club hem graag langer wil behouden.”

Men vervolgt: “Het contract van de dit seizoen vanuit Heerenveen teruggekeerde aanvaller loopt medio 2021 af en PSV wil de verbintenis graag verlengen. In het vorige voetbaljaar produceerde hij zestien goals bij de Friese club en dat heeft PSV mede overtuigd dat hij in de toekomst van waarde kan zijn in het Philips Stadion. Lammers heeft zelf ook de intentie om langer bij PSV te blijven en de verwachting is dan ook dat partijen elkaar op dit punt gaan vinden. Hij richt zich eerst op zijn herstel, dat hem in januari weer naar een hereniging met zijn ploeggenoten op het trainingsveld moet brengen.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer