PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Gaston Pereiro dreigt in de winterstop te vertrekken bij PSV’

Gaston Pereiro is bij PSV geen vaste basisspeler. Hij is daarom misschien wel bezig aan zijn laatste periode in Eindhoven. Het medium Il Resto del Carlino denkt dat zijn toekomst zomaar eens in de Serie A kan gaan leggen.

Volgens het Italiaanse medium is zaakwaarnemer Paco Casal gespot in het bijzijn van de voorzitter van Bologna. De Uruguayaan heeft twee spelers in zijn stal die de aandacht hebben van de Serie A-club: Pereiro van PSV en Nicolás De La Cruz van River Plate. Voor laatstgenoemde zou de clubleiding aan een huurconstructie met optie tot koop denken.

Mocht Bologna voor de meer aanvallend ingestelde Pereiro kiezen, dan lijkt de club direct een transfersom te moeten betalen. De Uruguayaan heeft immers een aflopend contract in Eindhoven en wil deze niet verlengen. Om die reden is het voor PSV niet bijster interessant om mee te werken aan een huurdeal.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.