PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Real Madrid wil twee spelers van PSV overnemen’

De Spaanse grootmacht Real Madrid heeft twee spelers van PSV in het vizier. Volgens het meidum OK Diario gaat het om Donyell Malen en Mohamed Ihattaren. Scouts zouden al meermaals naar Nederland afgereisd om beide spelers aan het werk te zien.

Malen werd eerder dit seizoen al eens voorzichtig gelinkt aan Real Madrid. Volgens Fichajes zou het echter een probleem kunnen worden dat Mino Raiola zijn zaakwaarnemer is. Hij zou de prijs flink willen opdrijven, waardoor Real nog niet zeker weet of het gaat toeslaan.

Ook Ihattaren zou inmiddels in het Madrileense vizier zijn. De PSV-middenvelder is op zeventienjarige leeftijd nu al een grote belofte. Mede daarom heeft het Nederlands elftal succesvol geprobeerd om hem te verleiden, maar de vraag is of er na het EK 2020 ook een transfer volgt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.