PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Grote blunders zijn de oorzaak van crisis bij PSV’

PSV is bezig met een zeer matig seizoen. Al vele wedstrijden werden er op rij al niet meer gewonnen en de titel lijkt nu al uitzicht.Ook overwintering in de Europa League lijkt nog een hele klus te gaan worden. Gisteren werd wel het Belgische STVV weggezet.

Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad schrijft: “Het oefenduel met het Belgische Sint-Truiden bood een aantal gepasseerden de gelegenheid om ritme op te doen. Het zijn niet de wedstrijden waarin technisch manager John de Jong van PSV een aantal van de door hem in de afgelopen zomer aangetrokken spelers hoopte terug te zien. Onder anderen Toni Lato, Timo Baumgartl, Olivier Boscagli, Kostas Mitroglou, Robbin Ruiter en Ibrahim Afellay kwamen in actie. Hun inbreng was de afgelopen weken nihil, laag of onvoldoende.”

“Door de slechte resultaten bij PSV is er veel gezegd en geschreven over trainer Mark van Bommel. In drie weken tijd zag de coach hoe de strijd om het kampioenschap door het falen van zijn elftal een formaliteit lijkt geworden'”, vervolgt Elfrink, die vindt dat technisch directeur John de Jong in de spiegel moet kijken. “Hij moet op de tribune soms ook hoofdschuddend hebben gekeken naar de nieuwe PSV’ers, die er niet in slaagden om de boel op sleeptouw te nemen..”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.