PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Guus Hiddink laat zich uit over functie bij PSV’

De 73-jarige Guus Hiddink zit na zijn vertrek bij China zonder werk. Ondanks zijn gerespecteerde leeftijd denkt de oefenmeester nog niet aan stoppen.

“Ik stop pas als ik seniel word, heb ik gezegd”, wordt Hiddink geciteerd door De Gelderlander. “Maar dat kan ieder moment het geval zijn”, lacht de ervaren voetbalman. “Ik ben rustig aan het rondkijken, wacht rustig af wat er op mijn pad komt.”

Nu PSV in crisis verkeert valt de naam van Hiddink regelmatig in Eindhoven. “Van Bommel heeft een prima staf om zich heen. Bert van Marwijk fungeert al als een soort mentor. Of ik erover zou nadenken als ze me vragen? Dat hoef ik niet, want het is nu niet aan de orde”, aldus Hiddink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.