PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet in januari Oranje-international naar Eindhoven halen’

Bij het Franse Olympique Marseille zit Kevin Strootman op een zijspoor. PSV draait verre van goed in de competitie en in de Europa League dit seizoen dus een transfer zou wellicht een goede oplossing zijn.

“Vorige week zondag vertelde Ronald Koeman bij FOX dat hij zou vasthouden aan het selecteren van Kevin Strootman”, schrijft columnist Henk Spaan in Het Parool. “‘Hij speelt gewoon elke week, hoor, bij Marseille.’ Op dat moment was dat net niet meer waar.”

Strootman zat namelijk op de bank en zag vervanger Kamara (19) uitblinken, in zeges op Lille (2-1) en Lyon (2-1). “Opeens stond het middenveld zonder Strootman als een huis. Kamara, uit de eigen opleiding, verdient tien procent van het salaris van Kevin.. Probleem! Ik heb een oplossing”, vervolgt Spaan.

“Marseille betaalt Strootman de helft van zijn contract, hij gaat bij PSV voetballen, redt het seizoen van Van Bommel en omdat hij altijd speelt kan Koeman hem gewoon meenemen naar het EK. Eenvoudiger kan ik het niet maken.” Strootman speelde al van 2011 tot 2013 in Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.