PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax was geinteresseerd, maar ik koos om te vlammen bij PSV’

Een aantal jaar geleden verruilde Bart Ramselaar FC Utrecht voor PSV. Het was niet de enige club die toen interesse had in zijn handtekening.

“Ajax had ook interesse in die periode, maar ik koos voor PSV. In het begin speelde ik veel en maakte ik mijn debuut voor het Nederlands elftal. In mijn laatste seizoen kwam ik alleen nog maar in actie bij Jong PSV, in de beker en tijdens wedstrijden van Jong Oranje”, vertelt Ramselaar in Bij Andy in de Auto, aan oud-prof Van der Meyde.

De 23-jarige middenvelder slaagde echter niet bij PSV, en keerde afgelopen zomer terug bij FC Utrecht. Dit terwijl ook AZ interesse had. “AZ wilde wachten of ze Europees gingen halen. Utrecht was gelijk heel concreet. Die pakten echt door. Het was het eind van de transferwindow. Ik wilde echt niet langer bij PSV blijven, dus ik moest een keuze maken”, besluit Ramselaar zijn verhaal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.