PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Steven Bergwijn legt eis op tafel voor transfer van 47 miljoen euro’

Manchester United wil uitpakken met de komst van Steven Bergwijn. Dit weet The Daily Mirror te melden. De Eindhovenaren verlangen 47 miljoen voor de buitenspeler maar dat zal geen probleem zijn voor de rijke Engelse club.

Bergwijn zelf zou openstaan voor een transfer naar Old Trafford, maar heeft naar verluidt wel een eis op tafel gelegd. Het medium weet namelijk dat hij alléén naar United komt als de ploeg van oefenmeester Ole Gunnar Solskjaer Champions League-voetbal uit het vuur sleept.

Dat wordt een heel lastig, zo niet onmogelijk karwei. Op dit moment staat de topclub immers zevende in de Premier League met zestien punten, negen minder dan de nummer vier Manchester City. Wel zouden de Mancunians het miljardenbal kunnen bereiken door de Europa League te winnen, al zal dat natuurlijk ook geen eitje zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.