PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jeroen Zoet laat zich uit over mogelijk vertrek bij PSV

Jeroen Zoet is sinds dit weekend niet meer de vaste keeper van PSV. Zijn plek werd ingenomen door Lars Unnerstall en het ziet er niet naar uit dat hij deze voorlopig zal gaan terugkrijgen. Hij werd zelfs gedegradeerd tot derde doelman wat voor de nodige ophef zorgde.

In een interview met De Telegraaf vertelt hij allereerst: “Ik ben de eerste die kritisch is naar zichzelf toe, Ik weet dat ik veel beter ben en veel beter kan. Ik ga keihard knokken om dat gevoel weer terug te krijgen. Dat is het enige waar ik invloed op heb. Het doet me veel meer dat het klote gaat met de club.”

Zoet zit nu nog bij de selectie van het Nederlands elftal, maar als de situatie zo blijft zou het aankomende EK aan zijn neus voorbij kunnen gaan: “Natuurlijk, ik ben een sportman en ik wil overal bij zijn en alles winnen wat er te winnen valt. Dan schiet op het moment van passeren alles door je hoofd en dát ook. Heel eerlijk. Maar dat moet ik proberen zo snel mogelijk een plek te geven. Ik moet mijn situatie proberen om te draaien. Zorgen dat ik er de volgende keer bij ben, door weer te gaan spelen bij PSV.”

Denkt hij al na over een transfer in de aankomende winterstop? “Zo ver heb ik helemaal nog niet gedacht. Ik heb ook heel veel te danken aan de club. Het is de makkelijkste weg om te vluchten, maar zo ben ik niet. Daar wil ik nu ook niet mee bezig zijn, omdat we iets fantastisch kunnen bereiken zaterdag in Noord-Ierland en ik enorm blij en trots ben dat ik hier ben.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.