PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Chelsea wil in winter hard gaan toeslaan bij PSV’

Chelsea wil in de winterstop een poging wagen om een groeibriljant van PSV over te nemen. Volgens het medium Calciomercato gaat het om Mohamed Ihattaren.

Op dit moment kan Chelsea niets ondernemen op de transfermarkt. De wereldvoetbalbond FIFA heeft de club een transferverbod tot en met januari 2020 opgelegd, waardoor de leiding pas in de zomer van volgend jaar weer spelers mag aantrekken. Chelsea heeft echter beroep aangetekend in de hoop dat het verbod voor januari van tafel gaat.

Chelsea heeft onder Lampard ingezet op talentontwikkeling en ziet in Ihattaren een ideale toevoeging voor de ploeg. De zeventienjarige PSV’er draait nog niet lang mee in het elftal van Mark van Bommel, maar staat er nu al goed op. Chelsea zou willen toeslaan voordat andere grote clubs zich in de strijd mengen.

Voor PSV is het dus maar te hopen dat Chelsea in januari nog geen actie mag ondernemen op de transfermarkt. Tegelijkertijd is het ook maar de vraag of Ihattaren zelf geïnteresseerd is, zeker zo kort na het overlijden van diens vader. Over een eventuele transfersom is nog niets bekend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.