PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Bommel biedt Jeroen Zoet excuses aan: “Dat is niet goed te praten”

PSV-trainer Mark van Bommel heeft zijn excuses gemaakt aan doelman Jeroen Zoet. Dit vanwege alle gebeurtenissen van gisteren. Op het laatste moment werd Zoet gepasseerd en gedegradeerd tot derde doelman. De club Eindhoven heeft nu een verklaring opgesteld.

“Wij hebben verzuimd om Jeroen op zaterdag te vertellen dat hij in Tilburg derde doelman zou zijn”, zegt Van Bommel op de website van PSV. “Door een pijnlijke communicatiefout kreeg Jeroen dit pas in Tilburg te horen en dat is niet goed te praten.”

Van Bommel legt uit waarom hij Zoet van eerste tot derde doelman degradeerde. “De reden voor die keuze om hem voor Willem II-uit geen reservedoelman te maken was simpel. Wij wilden voorkomen dat Jeroen bij een blessure of rode kaart voor Lars Unnerstall zou moeten invallen. Dat leek ons gezien het feit dat ik hem na al die jaren als eerste doelman gepasseerd heb geen goede situatie. Niet voor Jeroen, maar ook niet voor de ploeg.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.