PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Tahith Chong heeft transfernieuws voor Ajax, PSV en Feyenoord

Afgelopen zomer wilde Ajax, PSV en Feyenoord proberen om Tahith Chong te huren van Manchester United maar de speler prefereerde een langer verblijf bij The Mancunians. In de winter is de situatie anders. De clubs uit de Eredivisie kunnen namelijk voor hem bellen om een huurdeal af te spreken.

Volgens Chong is een huurtransfer zeker een optie. Aan Veronica Inside vertelt hij: “Ik houd alle opties open. Maar het is belangrijk om m’n focus te houden op het seizoen. Ik zie vanzelf wel waar het naartoe gaat.” Feit is wel dat zijn contract in Manchester afloopt en dus zal eerst die knoop doorgehakt moeten worden.

Ook Juventus heeft interesse, maar Chong maakt zich er nog niet druk om. “Ik ben op dit moment nog speler van Manchester United en het seizoen is in volle gang. Daar ligt m’n focus op.” Wel blijft contractverlenging een optie. “Het contract komt vanzelf wel. Ik focus me nu op dit seizoen.”

Op dit moment speelt Chong vooral in de beloftenploeg van United. “De wedstrijden bij O21 zijn belangrijk, omdat ik niet altijd bij het eerste speel. Het is voor mij lekker om minuten te maken. Je merkt wel dat je wedstrijdritme mist.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.