PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel is een deel van de PSV-selectie al kwijt’

Analist Kenneth Perez maakt zich zorgen om Mark van Bommel. Hij vindt dat hij met vuur heeft gespeeld in de zaak met Jeroen Zoet van afgelopen weekend. Hij zette de sluitpost er op het laatste moment naast en de communicatie was verre van goed.

“Hiermee kan hij de kleedkamer verliezen. Dat hij een dag later zijn excuses heeft aangeboden? Dat is misschien nog wel erger”, sombert de voetbalanalist, die vreest voor de ‘geloofwaardigheid’ van de trainer, in Voetbalpraat.

Vincent Schildkamp vraagt zich af of een deel van de PSV-selectie niet al klaar is met de oud-international. “Die Latino’s is hij eigenlijk al kwijt.” Daarmee doelt de commentator op spelers als Gastón Pereiro en Erick Gutiérrez, nadat hij eerder dit seizoen al botste met de naar Napoli getransfereerde Hirving Lozano.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.