PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-fans weten wie Mark van Bommel moet gaan opvolgen’

PSV verloor gisteren met 2-1 van Willem II. Het is was de zesde opeenvolgende wedstrijd dat de Eindhovenaren niet tot winst konden komen. Trainer Mark van Bommel staat dus onder grote druk. De fans weten wel wie zijn opvolger zou moeten worden. Namelijk oude bekende Guus Hiddink.

Hiddink was in het verleden al vaker hoofdtrainer van PSV en keerde later in een adviserende rol terug. De Achterhoeker heeft de laatste jaren aangegeven geen hoofdrol meer te ambiëren, maar de fans van PSV hopen massaal dat hij à la Dick Advocaat nog één keer aan de slag wil.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.