PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Jeroen Zoet hoorde vlak voor de aftrap zijn persoonlijke degradatie’

Jeroen Zoet begon gisteren in het duel van PSV tegen Willem II als derde keeper. Hij hoorde dit bericht pas vlak voor de aftrap. Lars Unnerstall nam zijn plekje over. Desalniettemin wilde Zoet plaatsnemen op de bank, maar Van Bommel vond dat geen goed idee.

De Telegraaf, het Algemeen Dagblad en het Eindhovens Dagblad melden alle drie dat Zoet het slechte nieuws pas vlak voor de aftrap ontving. ‘De Oranje-international, die vrijdag hoorde dat Lars Unnerstall de voorkeur kreeg in het doel, wist tot vijf minuten voor de warming-up niet dat hij tegen Willem II geen tweede maar zelfs derde doelman zou zijn’, schrijft De Telegraaf, dat ook spreekt van een vertrouwensbreuk tussen Zoet en de staf.

Van Bommel wilde de doelman vervolgens uit de schijnwerpers houden. Daarom zat Zoet niet op de bank. Voor de tweede helft nam hij zelfs moederziel alleen plaats in de spelersbus. Volgens de ochtendkranten valt Zoet verder niets te verwijten. Hij stelde zich professioneel op en deed de warming-up ook nog mee. ‘Een triestere aftocht was nauwelijks denkbaar voor de man die de afgelopen zesenhalf jaar eerste goalie van PSV was, veel successen beleefde met de club’, aldus het ED.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.