PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft volgende miljoenenaankoop al bepaald’

Het is crisis bij PSV. De laatste vijf wedstrijden werd er namelijk geen één overwinning genoteerd. Daarom willen ze in januari de portemonnee trekken voor versterking.

Dat zou bijvoorbeeld kunnen gaan gebeuren met Victor Gúzman. De 24-jarige middenvelder komt uit voor Pachuca CF, waar de Eindhovenaren eerder al Hirving Lozano en Eríck Gutiérrez weg plukten. Er is sindsdien een goede werkrelatie met Pachuca opgebouwd, en volgens Transfer Liga Mex zou Gúzman de volgende in het rijtje moeten worden.

Volgens het medium heeft PSV al acht miljoen euro klaarliggen voor de zesvoudig Mexicaans international, maar Pachua zou zeker tien miljoen eisen. In eigen land wordt Gúzman, die nog tot medio 2021 vastligt bij zijn werkgever, alvast hoog ingeschat.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.