Mark van Bommel luistert naar supporters en komt met verandering

Algemeen directeur Toon Gerbrands, technisch directeur John de Jong en hoofdtrainer Mark van Bommel zijn zatardag in gesprek gegaan met een delegatie van de supportersvereniging van PSV. Ze zijn ontevreden en legden een klacht neer bij het gezelschap.

In gesprek met Omroep Brabant vertelt Gerbrands: “Er was ook een vraag van de supporters over de open trainingen. Vandaag wordt er op strategie getraind, maar er worden ook dingen besproken met spelers. De vraag is of iedereen dat moet zien. Ik heb uitgelegd hoe dat in elkaar steekt. Er is ook gekeken naar hoe we meer ruimte kunnen krijgen om vaker een training open te gooien. Die boodschap heeft Van Bommel aan ze verteld.”

De beleidsbepaler vervolgt: “In het buitenland is geen enkele training open en kom je het complex helemaal niet meer op. Bij PSV was het altijd open en nu moeten we een variant vinden waardoor we deels besloten kunnen trainen, omdat het lekker is om het ook een keer zonder pers te doen, want als Van Bommel een keer boos wordt, wordt dat ook weer uitvergroot, en de trainingen open kunnen gooien. Ik denk dat we een redelijke oplossing hebben gevonden.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer