PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Groot drama dreigt voor PSV en Mark van Bommel’

Mark van Bommel staat onder druk bij PSV. Er werd de laatste vijf wedstrijden niet gewonnen en dat zijn natuurlijk ongekende cijfers voor de club uit Eindhoven. Zondag staat het treffen tegen Willem II op het programma.

De Volkskrant schrijft: “Zondag moet PSV uitgerekend in de Brabantse derby tegen Willem II de scherven bijeen rapen, voor zover er nog iets te lijmen valt. De landstitel is uit zicht geraakt, zelfs overwinteren in de Europa League is allerminst zeker.”

“Er zijn trainers voor minder ontslagen bij PSV en directeur Gerbrands kent de prijs van succes als geen ander. Nog een nederlaag en Van Bommel kan evenals Jaap Stam bij Feyenoord bezwijken onder de moordende druk van de buitenwereld, die Gerbrands zo graag had willen negeren”, zo concludeert het medium.

PSV won al vijf opeenvolgende duels niet meer en verloor zelfs drie keer in deze serie. Daarnaast is er veel kritiek op het veldspel en diens keuzes, zoals het passeren van Gastón Pereiro en het blijven opstellen van de schutterende doelman Jeroen Zoet.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.