PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet het tegen Willem II weer doen met tegenvallers’

PSV kreeg gisteren een dik pak op de broek door met 4-1 te verliezen van LASK Linz. Dit weekend spelen ze tegen Willem II en het ziet ernaar uit dat ze dit moeten doen zonder smaakmakers Donyell Malen en Steven Bergwijn. Beide spelers herstellen nog steeds van blessures.

Het Algemeen Dagblad bericht: “Ook dit weekeinde moet PSV het nog doen zonder Donyell Malen en Steven Bergwijn. ‘Ik verwacht ze tegen Willem II nog niet terug, nee’, zegt trainer Mark van Bommel. De twee internationals zullen daarmee ook niet worden opgeroepen door bondscoach Ronald Koeman, die vandaag zijn selectie bekendmaakt voor twee EK-kwalificatie-interlands.”

Van Bommel noemde het duo ‘spelers van de buitencategorie’, maar wil dat niet als excuus gebruiken. “We zullen met dezelfde spelers voor de ommekeer moeten gaan in Tilburg. Je moet het een keer gaan draaien. En dat kan. Ik zie nog steeds perspectief. Als je denkt: we hebben er geen vertrouwen in, dan gáát het ook niet lukken.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.