Memphis Depay loopt mogelijk spierscheuring op

Memphis Depay won gisteren in de Champions League met Lyon met 3-1 van Benfica en de aanvaller was trefzeker. Toch was er ook een flinke domper voor hem. Hij werd in derust gewisseld en de Fransen vrezen nu voor een spierscheuring.

Ook voorzitter Jean-Michel Aulas houdt zijn hart vast. “Het ziet er niet goed uit. We moeten de onderzoeken afwachten, maar we zullen een oplossing moeten vinden om het ook zonder hem goed te doen. Dat is aan de trainer”, stelt de Lyon-preses. “Ik zag in de rust dat de spelers aangeslagen waren door het uitvallen van Memphis. Dat is het beste compliment voor hem.”

Het Nederlands elftal en bondscoach Ronald Koeman zullen zich ook zorgen maken. Oranje speelt op 16 november de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Noord-Ierland. Drie dagen later wacht het treffen met Estland. Volgens Franse media mist Memphis in ieder geval het Ligue 1-duel van Lyon met Olympique Marseille komend weekend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.