PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel kan speler bijna niet langer handhaven’

Zware tijden voor PSV-trainer Mark van Bommel. In een paar weken tijd werd de titel verloren. De Eindhovenaren staan nu namelijk al acht punten achter op Ajax. Een aantal spelers vielen de laatste weken flink door de mand. Één van die spelers is Jeroen Zoet.

Stef de Bont sluit niet uit dat trainer Mark van Bommel binnenkort ingrijpt. “We kunnen de discussie over Zoet elke week voeren, maar ik vraag me af hoelang die te handhaven is”, stelt de journalist van Voetbal International. PSV haalde afgelopen zomer Lars Unnerstall definitief in huis. “Ik dacht dat dat een concurrentiestrijd zou worden.”

Martijn Krabbendam toont wél begrip. “Als je Zoet passeert, doe je dat natuurlijk niet voor een weekje. Dat is voor een aantal maanden. Wat moet je dan met Zoet? Die valt dan bijna niet meer verkopen. Hij doet het nu niet goed, maar vorm is iets wat je ook zo weer hebt. Zoet heeft ook al bewezen dat hij wel punten kan pakken. Hij heeft een goede naam in Europa, dus die moet je dan wel opstellen.”

De Bont haakt in: “Hij moet toch de beste doelman opstellen? Wat misschien wel Unnerstall of zelfs Ruiter is.” Krabbendam: “Blijkbaar is daar nog geen aanleiding toe.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.